ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Торське

вул. Вербова,20
с.Торське
Заліщицька ОТГ
Чортківський район
Тернопільська область
48642
(03554) 2-72-25

torskashkola@ukr.net

Реєстрація для події

Будь ласка, заповніть інформацію нижче:

Теги

Список тегів порожній.

Навчально-польові збори

26.04.2023 12:23
З метою вдосконалення знань, умінь і навичок учнів з навчального предмета «Захист України», 24 квітня 2023 року на базі нашої школи проведено трьохденні  навчально-польові  збори з учнями 11-х класів закладів загальної середньої освіти  Заліщицької громади. Збори розпочалися хвилиною мовчання за загиблими воїнами, виконанням Гімну України та оголошенням плану дій.
Під керівництвом вчителя предмета «Захист України» Бориса  Трачука 
перший день занять юнаки  вдосконалювали свої знання з тактичної підготовки, метання гранати на влучність та евакуйовували потерпілого з поля бою. Завершився цей день  силовою вправою -  перетягуванням каната. Впевнену перемогу здобули юнаки ЗОШ І-ІІІ ст. с. Торське.
  Наступного дня відбулися практичні заняття на стрільбищі, де хлопці та дівчата стріляли з бойового автомата. Також військові медики надали
кваліфіковану практичну інформацію про надання домедичної допомоги потерпілому на полі бою. 
   Третього дня майбутні захисники та захисниці провели віртуальну екскурсію до військової частини, де ознайомилися з озброєнням та бойовою технікою.
Бажаємо нашим одинадцятикласникам не втрачати духу  патріотизму, віри у ЗСУ, у Перемогу над ворогом, у щасливе майбутнє України.
Слава Україні! Героям Слава!

Також відбулися навчально-тренувальні заняття  з предмету захист України ( основи медичиних знань) на базі Торської амбулаторії загальної практики сімейної медицини .Дівчата нашої школи та школи с. Зозулинці на практиці засвоїли знання, які здобули на уроках, адже на сьогоднішній день це дуже важливо - вчасно надати домедичну допомогу. (вчитель Олександра Двулят)

www.facebook.com/groups/1154038101897552/permalink/1236