ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Торське

вул. Вербова,20
с.Торське
Заліщицька ОТГ
Чортківський район
Тернопільська область
48642
(03554) 2-72-25

torskashkola@ukr.net

Реєстрація для події

Будь ласка, заповніть інформацію нижче:

Теги

Список тегів порожній.

Міжнародний день волонтера

06.12.2021 21:01

У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера.Завдяки нелегкій праці волонтерів безліч людей отримує необхідну допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку.І наша школа також долучилася до святкування цього дня:

  1. Учні 11 класу  підготували та провели виховний захід «Волонтери –люди доброї волі», де розповіли про те,що волонтерська діяльність має неоціненне значення  і тільки добро збереже чарівний світ нашої землі.
  2. Вчителі та учні 8-11 класів взяли активну участь в інтерактивному онлайн - уроці до Міжнародного для волонтера (02 грудня 15.00).
  3. Класні керівники та класоводи провели засідання за круглим столом «Поспішайте творити добро». Доброта і милосердя – це милість людського серця, розуміння, співчуття, любов та жалісливе ставлення до людей. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу.
  4. Бібліотекар провела книжкову виставку з метою популяризації Міжнародного руху волонтерів: «Волонтер: людина честі»