ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Торське

вул. Вербова,20
с.Торське
Заліщицька ОТГ
Чортківський район
Тернопільська область
48642
(03554) 2-72-25

torskashkola@ukr.net

Реєстрація для події

Будь ласка, заповніть інформацію нижче:

Теги

Список тегів порожній.

ПАМ'ЯТЬ ПРО ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

17.02.2017 14:24

  Напередодні  річниці Небесної Сотні в нашій школі проводилася благодійна декада, що супроводжувалося чемпіонатом гри з волейболу серед учнів 8-11 класів, спортивно-оздоровчою грою «Козацькі забави» серед учнів 4-7 класів. На завершення благодійної акції 20 лютого був проведений реквієм «За Україну, за честь і волю» за участю учнів 9-11 класів, який підготували педагог-організатор Сендзік Н.В. та вчитель музики Войціх О.Я.

    Під час благодійної декади відбувався збір коштів на підтримку воїнів АТО нашого села. Було зібрано 700 гривень, на які будуть закуплені подарунки для наших односельчан, які зараз перебувають у зоні АТО.

    Переможцями чемпіонату з волейболу стали учні 11 класу, а в грі «Козацькі забави» першість виборола команда семикласників. Переможці змагань були нагороджені перехідними кубками та грамотами. Команди, що зайняли ІІ і ІІІ місця відповідно, теж були нагороджені грамотами. Змагання підготували і провели вчителі фізичної культури Хировський М.В., Гончар Б.Я. та вчитель «Захисту Вітчизни» Трачук Б.С.. Закінчилися змагання грою за суперкубок між командами з волейболу учнів 11 класу та вчителів. Переможцями цієї гри стала команда вчителів на чолі з капітаном Хировським М.В.. Переможців із зони АТО привітав по телефону наш колишній випускник – чемпіон району з волейболу – Побігун Сергій.