ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Торське

вул. Вербова,20
с.Торське
Заліщицька ОТГ
Чортківський район
Тернопільська область
48642
(03554) 2-72-25

torskashkola@ukr.net

Реєстрація для події

Будь ласка, заповніть інформацію нижче:

Теги

Список тегів порожній.

Перший дзвоник

01.09.2016 15:42

         На свято Першого дзвоника, як відзначив у своєму виступі голова Тернопільської ОДА Степан Барна, ще ніколи в сільській школі не збиралось стільки представників влади. Адже, крім Степана Степановича, на святі були присутні начальник обласного управління освіти і науки О.З.Хома, голова Заліщицької РДА Б.І.Шипітка, завідуюча відділом освіти Н.М.Підгребя. Звертаючись до школярів, голова Тернопільської ОДА Степан Барна, відзначив, що це свято для нього особливо трепетне, адже зростав у вчительській родині. А навчання в школі - це важливий етап у житті громадян України, тут формуються не тільки знання, але й відчуття приналежності до рідного Торського, Заліщицького краю, України. Керівник висловив надію, що з цього прекрасного села сформуються майбутні прем"єри, президенти, видатні люди науки та культури. Він запевнив в тому, що обласна влада робить все, аби створити належні умови в кожній школі. Усвідомлюючи відповідальність перед громадою, сьогодні держава повертає новий автобус замість забраного раніше на потреби АТО.

        Начальник обласного управління освіти і науки О.З.Хома побажала школярам, щоб вони завжди радісно йшли до школи, а батьки проводжали дітей, знаючи, що в школі їх чекають мудрі й досвідчені наставники. Перед учителями стоять відповідальні завдання, адже доведеться освоювати нові програми.

       Голова Заліщицької РДА Б.І.Шипітка тепло привітав усіх з початком нового навчального року, відзначивши, що районна влада зацікавлена в підготовці гармонійно розвинених громадян, ерудованих і здорових. Тому в майбутніх планах - побудова в Торському спортивного залу школи і реконструкція існуючого приміщення в актовий зал, що значно розширить можливості навчально-виховного процесу.

      З вітальним словом і подякую за увагу до школи виступив директор Б.Є.Кіцканюк, підкресливши, що колектив з оптимізмом дивиться в майбутнє, адже відчуває, як односельців, так і органів районної, обласної, сільської влади. Багато випускників школи досягли вагомих результатів на життєвій ниві, школярі з Торського є переможцями та призерами численних предметних олімпіад та спортивних змагань. Директор школи вручив гостям книги про історію школи, написану ветераном освітянської ниви, відомим у районі істориком М.Г.Дейкалом. Пролунав перший у цьому навчальному році дзвоник, який покликав за парти школярів Торського. Саме їм належить майбутнє села та держави. А буде жити село - житиме Україна.