ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Торське

вул. Вербова,20
с.Торське
Заліщицька ОТГ
Чортківський район
Тернопільська область
48642
(03554) 2-72-25

torskashkola@ukr.net

Реєстрація для події

Будь ласка, заповніть інформацію нижче:

Теги

Список тегів порожній.

День відповідальності людини та вшанування пам"яті Богдана Гаврилишина

16.11.2021 09:57
                                  «Мрійте, але велико мрійте, про великі речі» бо «Усе, що я зробив у житті, я починав із мрії». 
Богдан Гаврилишин
 
 
          З 1 до 12 листопада 2021 року з нагоди відзначення Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина у ЗОШ l-lll ст.с.Торське було проведено низку заходів.
           Члени учнівського парламенту провели бесіду-диспут «10 кроків до успіху», в ході якої крізь призму світоглядних позиції та життєвих здобутків нашого краянина – Богдана Дмитровича Гаврилишина, розмірковували про відповідальність та її значення для самореалізації особистості.
           Класний керівник 9 класу Матвій З.С.провела лекціюї з елементами тренінгу «Рецепти успіху від Богдана Гаврилишина». Також здобувачі освіти мали можливість збагатити знання про життя відомого українця й надихнутися його історією успіху під час виховних годин («Віхи долі Богдана Гаврилишина") Старшокласники активно обговорили питання про те, що формує моральний стержень особистості, загартовує волю, мотивує до розвитку. 
             Під час інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» учасники заходу працювали над Декларацією відповідальності людини Богдана Гаврилишина.
              Сподіваємось, що кожен учасник освітнього процесу віднайде власний рецепт успіху й намагатиметься втілити все задумане в реальність. 
Живіть із мрією, мрійте, щоб жити.