ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Торське

вул. Вербова,20
с.Торське
Заліщицька ОТГ
Чортківський район
Тернопільська область
48642
(03554) 2-72-25

torskashkola@ukr.net

Реєстрація для події

Будь ласка, заповніть інформацію нижче:

Теги

Список тегів порожній.

Тиждень математики

17.03.2017 13:04

З 13 березня по 17 березня проходив у нашій школі тиждень математики, який підготували вчителі Данилюк М.М. та Павлюк Г.М.

Тиждень розпочався з лінійки на тему: «Математика в житті людини»,яку підготувала вчитель Данилюк М.М. із учнями Водавчук І.(9 кл.),

Павлюк А.(9кл.),Побігун Д.(9 кл.),Верстюк М.(6кл.).Вони розповіли про важливу  роль математики в житті кожного із нас,звернулися із словами до учнів:

Тим,хто вчить математику,

Тим ,хто любить математику,

Тим,хто знає математику,

Тим,хто ще не знає,що він любить математику,

Тиждень математики присвячується.

У вівторок Марія Михайлівна разом із учнями підготувала цікаву інформаційно-просвітницьку годину на тему: «Математики і Т.Г.Шевченко»,де ознайомили присутніх із тим,який вплив Кобзар мав на життєвий та творчий шлях видатних українських математиків Михайла Васильовича Остроградського,Георгія  Вороного,Михайла Пилиповича Кравчука та Володимира Йосиповича Левицького.

У 9 класі Данилюк М.М. провела турнір «Математика і моя майбутня професія»,де учні розв’язували задачі від спеціалістів різних професій.Вчитель формувала математичну та життєву компетентність у школярів.Діти  зрозуміли для чого вивчати математику,її роль у житті кожної людини.Переможцем стала команда на чолі з Павлюком Андрієм,який показав міцні та обгрунтовані знання,ерудицію та логічне мислення.

У 8 класі Марія Михайлівна провела брейн-ринг між командами хлопців «Юні мудреці» та командою дівчат «Кмітливі математики»,де переможцем стали «Юні мудреці».

Протягом тижня Марія Михайлівна проводила різні вікторини,ігри,математичні фокуси.Переможцем у вікторині «З історії математики» стала учениця 10 класу Пределюк А.

Учні 5-6 класів брали участь у грі «Поле чудес» на тему: «Одиниці лічби»(вч.ДанилюкМ.М.)Фіналістом став учень 5 класу Гобляк Василь.Всі учасники були нагороджені призами.

 Протягом тижня учні виготовляли саморобну наочність для кабінету математики, складали кросворди, математичні казки, вірші ,присвячені математики, задачі та малюнки до задач, математичні стінгазети.

Павлюк Г.М. провела гру « Математичний зорепад» у 7 класі, логічні конкурси із глядачами. Команда «Юні математики» зайняли 1 місце.

Всі учасники були нагороджені призами.

16 березня вчителі математики провели Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру»,де взяли участь 23 учні школи.

39дітей школи були нагороджені грамотами та медалями «Найкмітливіший», «Розумнику», «Найрозумніший», «Самому активному».

Учні школи залишилися задоволеними від проведення тижня математики та поповнили свої знання новою інформацією, життєвою та математичною компетентністю.